ZBOG PONAŠANJA

Taylor Momsen izbačena iz 'Tračerice'

23.11.2010 u 15:59

Bionic
Reading

Angažman sedamnaestogodišnje glumice i pjevačice u popularnoj TV seriji 'Tračerica' trenutačno je ozbiljno doveden u pitanje, a kako saznaju dobro upućeni holivudski izvori, razlog je njezino ponašanje na setu serije kojim izluđuje ostale članove glumačke ekipe

Mlađahna frontmenica post neogrunge benda The Pretty Reckless potpuno se ufurala u svoju ulogu opake rokerice, pa je njezin lik Jenny Humphrey do kraja godine 'protjeran' iz Tračerice, što stupa na snagu već sa sljedećom epizodom od ponedjeljka, 29. studenoga.

Momsen, poznata po svom golišavom smislu za odijevanje i kontroverznim izjavama, nije se previše naglumila u novoj sezoni Tračerice, a njezin ju je arogantni i nezainteresirani stav velike zvijezde koštao i angažmana u seriju, objavili su američki mediji.

Navodno bi Taylor mogla izbivati iz serije čak četiri epizode, a zasad nije poznato hoće li se uopće moći vratiti. No, čini se da to mladu plavušu nimalo ne zanima – sve je snage usmjerila na nastupe sa svojim bendom, a zahvaljujući Madonninoj i Lourdesinoj modnoj liniji Material Girl, čije je zaštitno lice, novaca joj je, uvjereni smo, ne nedostaje.