TEEN DVOJAC

Taylor i Miley zajedno nastupaju na Grammyju

04.02.2009 u 16:00

Bionic
Reading

Taylor Swift, 19-godišnja country pop zvijezda, pozvala je Miley Cyrus da joj se pridruži na ovogodišnjoj će dodjeli glazbenih nagrada Grammy zakazanoj za nedjelju, 8. veljače, kako bi zajedno izvele pjesmu '15'

Taylor, čiji je album Fearless bio osam tjedana na vrhu američkog Billboarda, tu je pjesmu napisala kad je imala 15 godina.

'Razmišljala sam koju bih pjesmu mogla otpjevati i odmah mi je pala na pamet '15'. Zatim se netko sjetio da bi bilo baš kul da mi se na pozornici pridruži Miley Cyrus i da zajedno izvedemo tu pjesmu. Pitali smo je i oduševljeno je pristala', kaže Taylor.

Cyrus
kaže da joj se pjesma '15' jako sviđa. 'Stihovi pjesme su predivni i prava su inspiracija. '15' govori o tome kako je sjajan osjećaj imati dobrog prijatelja pored sebe. Pjesma je savršena za Grammy', rekla je Miley Cyrus koja se posljednjih nekoliko mjeseci zbližila s Taylor. Inače, osim glazbe, cure povezuje i to što su obje dobile košaricu od braće iz Jonas Brothersa - Miley Cyrus od Nicka, a Taylor Swift od Joea.

Nick Jonas
je navodno trenutno u vezi sa Selenom Gomez, a nova djevojka Joea Jonasa je, kako pišu američki mediji, glumica Camilla Belle ('10.000 prije Krista') koja se pojavila i u spotu Lovebug.

'Super se slažemo, a u posljednje vrijeme smo postale dobre prijateljice', kaže Taylor.