NIŠTA BEZ DIORA

Tatjana Dragović 45. rođendan obilježila fotkom u bikiniju, a u oko upada i torba koju obožavaju ljubiteljice mode

15.03.2023 u 09:15

Bionic
Reading

Bivša manekenka i majka troje djece pokazala je zavidnu figuru u bikiniju, a tom fotografijom, koju je objavila na svom Instagram profilu, Tatjana Dragović otkrila je i da je proslavila rođendan i to - 45.

I dok u Hrvatskoj vrijeme nikako da se stabilizira i da krenu ljepši i topliji dani, bivša manekenka Tatjana Dragović uživa u visokim temperaturama sa svojim životnim partnerom Vlahom Arbulićem, ali i njihovom zajedničkom kćerkicom Luce.

Da ekipa uistinu gušta na savršenoj lokaciji, vidljivo je i na fotografijama koje su Tatjana i Vlaho danima objavljivali na svojim profilima na društvenim mrežama, no najviše je pomutnje izazvala posljednja objava bivše manekenke.

Naime, upravo na putovanju Tatjana Dragović proslavila je svoj 45. rođendan, a tim povodom majka troje djece (Amber Mariu i Emanuela ima s Goranom Ivaniševićem, a Luce s Vlahom Arbulićem), pokazala je zavidnu liniju u Diorovom kupaćem kostimu.

Riječ je o modelu koji se sastoji od lagano postavljenih trokuta kao i gaćica koje se vežu visoko na bokovima. Takav model bikinija dodatno ističe i naglašava vitku figuru, a uz ovaj prepoznatljivi Diorov logo na bikiniju savršeno se uklopila i prepoznatljiva Dior Book Tote bag na kojem je ispisano ime njezine vlasnice - Tatjana.

  • +3
Tatjana Dragović, Vlaho Arbulić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Riječ je dizajnerskom modelu, višenamjenskoj kreaciji s kratkom ručkom, napravljenom od tekstila te pogodnom za odmor, tržnicu, šetnju ili plažu. Maria Grazia Chiuri, kreativna direktorica Diora, predstavila je torbu u kolekciji za ljeto 2018. i od tada ona ne prestaje biti u samom vrhu najpoželjnijih modnih dodataka. Cijena joj je oko 21 tisuću kuna, ovisno o dizajnu, veličini i opciji personalizacije.