obiteljska idila

Rastapaju srca: Tatjana Dragović pokazala nježne obiteljske trenutke

04.03.2023 u 13:14

Bionic
Reading

Tatjana Dragović na svom je Instagram profilu podijelila video u kojem uživa u intimnoj atmosferi doma gledajući film u zagrljaju partnera Vlahe Arbulića i kćeri Luce

Tatjana Dragović, bivša manekenka, a danas uspješna poduzetnica, na svom Instagram storyju podijelila je trenutak intimne atmosfere iz svog doma. Na kratkom videu prikazala je trenutak u kojem zagrljena s kćeri Lucom i partnerom Vlahom Arbulićem emotivno prati napeti film.

Tatjana i Vlaho u vezi su od 2014. godine kada su se upoznali u zagrebačkoj teretani, a zbog 12 godina razlike mnogi 'zli jezici' predviđali su im brzi kraj.

Svoju su ljubav obznanili godinu dana nakon što se bivša manekenka razvela od Gorana Ivaniševića s kojim ima dvoje djece, sina Emanuela i kćer Amber Mariju.

Ipak, par izgleda sve sretnije i zaljubljenije, a to je pokazao i ovaj video u kojem zagrljeni gledaju film s preslatkom 8-godišnjom kćerkom Lucom.

Osim ovakvim prizorima iz intimne atmosfere doma, Vlaho i Tatjana nedavno su razgalili pratitelje na društvenim mrežama emotivnim natpisima u objavama. Naime, 32-godišnji Vlaho napisao je na svom Instagram profilu:

  • +3
Tatjana Dragović, Vlaho Arbulić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

'U očima svijeta ti si iskrivljena kao lik štapa u vodi. Ali uistinu si ravna, neprelomljena. Oči su svijeta takve da lome ravno i pomiču nepomaknuto.'

Na to je Tatjana ubrzo odgovorila dirljivom porukom svom partneru u kojoj je pisalo najjednostavnije i najljepše:'Volim te dugo.'