žive bajku

Sretni i zaljubljeni: Vlaho Arbulić oduševio nježnom fotografijom na kojoj pozira sa svojom Tatjanom

16.02.2023 u 15:41

Bionic
Reading

Mnogi ih smatraju jednim od najzgodnijih parova na domaćoj sceni, a zajedno su od 2014. godine i imaju kćer Luce. Da im je ljubav s godinama sve čvršća govore u prilog brojni nježni prizori

'U očima svijeta ti si iskrivljena kao lik štapa u vodi. Ali uistinu si ravna, neprelomljena. Oči su svijeta takve da lome ravno i pomiču nepomaknuto', stoji u najnovijoj objavi Vlahe Arbulića na Instagramu.

Glazbenik i model s diplomom Fakulteta elektrotehnike i računarstva tu i tamo pokaže kakvu fotografiju sa svojom 12 godina starijom životnom partnericom, atraktivnom vlasnicom concept storea i jednom od najuspješnijih hrvatskih manekenki. A kad to napravi, lajkovi pljušte na sve strane. Njihova nježna fotografija oduševila je i Duška Ćurlića, Niku Turković i mnoge pratitelje mladog Dubrovčanina.

Među jednim od najljepših domaćih parova zaiskrilo je u teretani na zagrebačkom Kaptolu, a kada su započeli vezu, svestrani glazbenik pohađao je diplomski studij na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Pretprošle godine su se vratili na svoju staru adresu u strogom centru Zagreba, u stan koji se adaptirao gotovo godinu dana.

  • +5
Tatjana Dragović Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX