ljepotica bez premca

Tara Thaller promijenila imidž i odlično joj stoji ova promjena

02.06.2023 u 22:30

Bionic
Reading

Nakon što ste publiku oduševili svojim vokalnim umijećem i odnijeli pobjedu u showu 'Zvijezde pjevaju', nedavno je dokazala da ima talenta i za ples u showu 'Ples sa zvijezdama'. Slovi za jednu od najljepših Hrvatica, a laskavu titulu obranila je i u posljednjem javnom pojavljivanju na otvorenju prvog zagrebačkog in store salona gdje je pokazala osvoj osvježeni look

Bob frizure jedna su od naših omiljenih frizura jer su super svestrane. Ovisno o kroju, bob može izgledati ležerno, cool ili elegantno. To dobro zna i naša svestrana mlada umjetnica, Tara Thaller koja obožava tu frizuru. Posljednjih godina vladavina boba ne prestaje, pa su se na damama poznatim i nepoznatim mogle vidjeli brojne njegove inačice neobičnih naziva.

S ponosom ovu frizuru među ostalim nose Monica Bellucci, Aubrey Plaza, Elizabeth Olsen, Rachel Zegler i Kaia Gerber. Naša glumica je prije dvije godine napravila drastični rez i svoju dugu plavu kosu skratila na malo duži bob, a odlučila je postati i brineta. Prije toga je 2019. godine kosu skratila poslije godišnjeg odmora nakon što je boravila u New Yorku gdje je snimala film 'The Saint of the impossible'.

  • +10
Poznati na otvorenju frizerskog salona Izvor: Promo fotografije / Autor: Zvonimir Ferina/atelier FERINAZ

'Ošišala sam kosu, kao da sam izrezala negativnu energiju', opisala je glumica nekoliko fotografija s novom frizurom koju svi hvale, a koja joj savršeno pristaje.