MOĆ BOBA

Tara Thaller osvježila look: Vječna frizura koju obožavaju žene diljem svijeta

16.02.2020 u 20:14

Bionic
Reading

Lijepa glumica, koja trenutačno studira na Akademiji u Sarajevu, skoknula je do rodnog grada gdje je uhvatila vremena i za malu promjenu looka. Društvo 22-godišnjoj Tari Thaller u šetnji Zagrebom pravi izabranik Faris Pinjo

Tara Thaller pohvalila se na Instagramu novom frizurom, malo dužim bobom, a iako je vjerojatno većina pamti kao plavušu, 22-godišnja glumica već je neko vrijeme vjerna svojoj prirodnoj smeđoj boji kose.

Malo osvježenje Tara je potražila u renomiranom zagrebačkom frizerskom salonu, a popularni lob ili duži bob, zgodnoj Zagrepčanki odlično pristaje. Riječ je o varijanti vječnog boba, koji iz sezone u sezonu ostaje izbor broj jedan većine žena. Naravno, i on dolazi s malim varijacijama u dužini, a ove sezone ponovo je popularan valoviti bob, kao i varijanta sa šiškama, ali i asimetrična verzija ove legendarne frizure.

Tara se odlučila za strogi lob s razdjeljkom po sredini, koji odlično pristaje mlađahnoj ljepotici.

Glumica se proslavila ulogom u seriji 'Uspjeh' HBO-a, pojavila se i u serijama 'Čuvar dvorca', 'Pogrešan čovjek', a pamtimo je i zbog sjajnih nastupa u HRT-ovom showu 'Zvijezde pjevaju'. Prije dvije godine pokušala je upisati Dramsku akademiju u Zagrebu, no iako nije prošla, svejedno se počela baviti glumačkim poslom. Tijekom boravka u Sarajevu na Sarajevo Film Festivalu družila se s ljudima koji su joj hvalili sarajevsku Akademiju pa ju je odlučila pokušati upisati, što joj je i pošlo za rukom. Tara se preselila u Sarajevo gdje marljivo studira, a u glavnom gradu susjedne države pronašla je i ljubav.

S lijepom Tarom u Zagrebu trenutačno boravi i njezin izabranik, kolega s Akademije scenskih umjetnosti u Sarajevu 22-godišnjim Faris Pinjo. Mladi par uživao je u šetnji Zagrebom, a nekoliko su fotografija podijelili i s pratiteljima na Instagramu.