S PORUKOM NA RUCI

Tanja Dragović u najzavodljivijem izdanju ikad

18.04.2013 u 12:16

Bionic
Reading

U svojoj svjetskoj karijeri Tatjana Dragović zablistala je na brojnim naslovnicama poznatih časopisa, pozirala je pred fotoobjektivom brojnih poznatih fotografa te je bila zaštitno renomiranih modnih kuća. Ovoga puta zanosna Tatjana pokazala je svoje draži u svjetskoj kampanji poznatog branda narukvica Borboleta

Flare, Elle, Cosmopolitan, Amica i Marie Claire samo su neke od naslovnica poznatih časopisa koje je Tatjana Dragović krasila u svojoj svjetskoj karijeri.

Njezinom ljepotom bili su opčinjeni i mnogobrojni svjetski priznati fotografi pred čijim je fotoobjektivima zanosna Tatjana pozirala.


Renomirane modne kuće također joj nisu mogle odoljeti.

Jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki nosila je revije za Chanel, Christian Dior, Oscar de la Renta, Dries van Noten, Gianfranco Ferré, Sonia Rykiel te Etro, a sada je zasjala u svjetskoj kampanji poznatog branda narukvica Borboleta kao zaštitno lice te još jednom pokazala zašto je u samom vrhu svijeta modela, donosi portal Büro 24/7.

Borboleta narukvice poznate su kao srećonoše, a ono što ih ističe i čini posebnima su zanimljivi nazivi poput - 'Frankly My Dear I Don't Give A Damn' te raspon boja od neonski ružičaste do puderaste, a krase ih pozlaćeni leptirići i zvjezdice. Kako Tanji pristaju Borboleta narukvice pogledajte ovdje