SVI JE HVALE

Ludo dobar look Nine Badrić: Divna ljetna haljina kao stvorena je za nju

08.08.2022 u 10:29

Bionic
Reading

Glazbenica Nina Badrić u svakoj prigodi izgleda sjajno, a tijekom ljeta ne izlazi iz lepršavih haljina koje ističu njezinu zavidnu figuru

Lijepa brineta koja je svoju figuru dovela do savršenstva, ponovno je izazvala pravu pomutnju na društvenim mrežama svojom najnovijom objavom.

Nina koja je u svibnju napunila 50 godina, ljeta tradicionalno provodi na jadranskoj obali pa nije propustila posjetiti prelijepe Kornate gdje je spremno pozirala u još jednom nenadmašnom ljetnom izdanju za koje je zaslužila samo pohvale.

Lepršava haljina na preklop upečatljivog uzorka vrlo je upečatljiva, ali i riskantan komad koji ne pristaje svima i koji treba znati nositi, no za Ninu se pokazao izvrsnim odabirom.

Fantastično ljetno izdanje zgodna Zagrepčanka upotpunila je efektnim sandalama na vezanje koji svakoj kombinaciji uvijek dobrodošlu boho vibru.

  • +3
Nina Badrić Izvor: Cropix / Autor: Ivo Ravlic

Pjevačica koja po pitanju modnih odabira ne zna za pogreške, look je začinila sunčanim naočalama i kosom podignutom u ležeran rep.

Inače, u nedavnom je intervjuu za tportal, Nina je otkrila kako se nimalo ne boji starenja.

'Danas je privilegij stariti. Ova nesretna vremena pokazuju nam iz dana u dan koliko je život krhak. Treba slaviti svaki dan punim plućima i biti zahvalan svakom trenutku u kome idemo prema nekoj zreloj dobi', rekla je pjevačica.