SAD NAM JE LAKŠE

Tako slavan, a tako običan muškarac

06.09.2013 u 11:33

Bionic
Reading

Da žene sugeriraju muškarcima što odjenuti, pa da im čak kupuju odjeću, to nije ništa novo. Vjerujemo, prepoznat će se u ovome većina žena. A muškarcima ionako od šopinga doslovce zna pozliti. Tako je bar otkrilo jedno istraživanje koje je dokazalo da su neki muškarci u kupovini u predinfarktnom stanju

Kad znate da Antoniju Banderasu supruga Melanie kupuje odjeću, ne možemo ne zaključiti da je i on tako slavan, a tako običan muškarac.

Naime slavni glumac Antonio Banderas priznao je da mu supruga glumica Melanie Griffith, s kojom je u braku već 17 godina, kupuje odjeću. Ona se brine za to da njegov ormar bude pun i opskrbljen.

'Ima dobar ukus i dobro me poznaje. Ja samo ponekad kupujem majice i hlače', rekao je 53-godišnji glumac.


Dok je sam birao odjeću, priznaje, znao je i pogriješiti. Naime na jednoj dodjeli Oscara bio je prezenter uz Sharon Stone, a kako je obukao nove tijesne cipele, sve o čemu je razmišljao bile su bolne noge. Osim toga, priznaje da su 80-e bile godine s najviše njegovih modnih promašaja.

'Sada se sramim svojih fotografija iz 80-ih. Crvene cipele, bijele hlače i majica. Mislio sam da je to sjajno', priznao je Banderas.