'MANJE JE VIŠE'

Ukrala pozornost na gala večeri: Ni Melanie Griffith nije odoljela ovom modnom klasiku

11.04.2024 u 13:50

Bionic
Reading

Dobrotvorna večera 'An Unforgettable Evening' u Los Angelesu poslužila je kao kulisa ponovnom susretu glumica Melanie Griffith i Demi Moore

Poznate holivudske glumice danas davne 1995. godine glumile su u romantičnoj komediji 'Now and Then', a na 25. izdanju dobrotvorne večere 'An Unforgettable Evening' imale su ponovni susret.

Okupljenim fotoreporterima spremno su pozirale u elegantnim izdanjima stvorenim od bezvremenskih komada.

  • +3
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: RIVER / MEGA / THE MEGA AGENCY / LISA OCONNOR/AFF-USA.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

I dok je 61- godišnja Moore za dobrotvornu večer osmislila stajling u znaku elegantne, crne haljine, Melanie Griffith (66) opredijelila se za bijelo odijelo u kombinaciji sa ženstvenom košuljom ukrašenom volanima.

Njezinom mladolikom izgledu, kao i u slučaju Moore, doprinijela je frizura - trendovski bob u znaku osunčanih pramenova - uz make-up u prirodnim tonovima.

  • +3
Melanie Griffith Izvor: Profimedia / Autor: River / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Da su bijela odijela modni odabir s kojim su stilske greške svedene na minimum, ovih je dana dokazala i slavna Brazilka Gisele Bündchen, na otvaranju novog izdanja sajma luksuznih satova u Ženevi.

Gisele Bündchen Izvor: Profimedia / Autor: EVA RUIZ / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA