IZGLEDA SJAJNO

Mali odmor od sinčića: Franka Batelić u pripijenoj haljini istaknula nevjerojatnu figuru nakon poroda

07.03.2020 u 10:08

Bionic
Reading

Prije dva mjeseca na svijet je donijela svoje prvo dijete, sina Viktora. No, pjevačica Franka Batelić osim majčinskih slatkih briga, vrlo aktivno prati i sva bitna događanja za svoju karijeru. Zbog toga se sinoć popela na pozornicu tijekom dodjele Zlatnih Studija i sve ostavila bez teksta svojim izgledom

Popevši se na pozornicu dok je izvodila pjesmu 'Moja domovina' Franka Batelić mnoge je osim svojim nevjerojatnim glasom, oduševila i stasom.

Svega dva mjeseca nakon poroda, zgodna Istrijanka izgleda kao da nikada nije ni bila trudna. Novopečena mama svog je sinčića Viktora u petak navečer ostavila na brigu tati Vedranu Ćorluki, te se s prijateljicama i svojim glazbenim timom uputila na dodjelu nagrada Zlatni Studio.

Odjenula je crvenu kreaciju šivanu po mjeri s predimenzioniranom mašnom na jednom ramenu, a za koju je zaslužna domaća dizajnerica Kristina Burja sa svojim brendom Krie Design. Efektnu crvenu haljinu stilizirala je hit modnim dodacima, torbicom u nude boji Bottega Veneta i sandalama boje kože koje uvijek treba imati u ormaru.

'Gdje da potpišem da izgledam ovako nakon poroda', pitali su obožavatelji Franku Batelić na društvenim mrežama. ‘Kod mene je trenutno na pauzi sve osim grljenja, ljubljenja, brige i bezuvjetne ljubavi prema ovim prstićima. I najljepše je....Uskoro krećemo sa snimanjem nove muzikice i priznajem da jedva čekam opet ući u studio’, rekla je nedavno pjevačica koja zajedno sa suprugom uživa u slatkim brigama oko bebice.