PUN POGODAK

Severinin modni trijumf na Zlatnom Studiju: Ovom haljinom uspjela je izraziti svoj seksepil i ostati elegantna u isto vrijeme

07.03.2020 u 08:50

Bionic
Reading

Poput prave glazbene dive, Severina se u petak navečer pojavila na trećoj po redu dodjeli Zlatnih Studija. Splitska pjevačica kući je otišla s još jednom nagradom, a osim svojim fenomenalnim stajlingom, okupljene je oduševila i emotivnim govorom

Za svoju uspješnu turneju ‘Magic Tour’ koja je održana krajem prošle godine, točnije za koncert u Splitu pjevačica Severina Kojić u petak navečer osvojila je nagradu Zlatni Studio u kategoriji koncert godine.

Presretna Severina govorila je iz srca s pozornice : ‘Sjećam se kad sam prvi put došla na pozornicu, bila sam malena, išla sam s ljubavlju i ovdje sam koračala s ljubavlju. S ljubavlju se može napraviti čudo, s njom dolazimo do pravde. Ovu nagradu posvećujem svim ženama koje se nisu dale. Zahvaljujem se čitateljima’.

Blistala je u svjetlucavoj haljini koja ju je u trenu pretvorila u pravu divu. Duga haljina s naglašenim ramenima i otvorenim strukom te nešto dubljim dekolteom pokazali su se kao pun pogodak. U pravu romantičarku pretvorila ju je i njezina nova frizura, koja ju je pomladila nekoliko godina.

Statement detaljem na sredini haljine, točno u struku, Sevka je još jednom pokazala da prati aktualne trendove te ih sjajno zna uklopiti su svoj stil. Dozu seksepila, koji je uvijek prisutan u njezinim stajlinzima, zanosna Splićanka ostvarila je otvorenim leđima na haljini.

Uz svečanu kreaciju nosila je neupadljivu, svjetlucavu clutch torbicu koja se stopila s haljinom.

  • +44
Poznati na dodjeli medijske nagrade Zlatni studio Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX