NICKY HILTON

Tako jednostavno, a tako chic: Bogata nasljednica zna kako se nosi najpoželjniji kaput koji nikad neće izaći iz mode

08.10.2020 u 10:40

Bionic
Reading

Samozatajna Nicky Hilton, sestra puno poznatije Paris, kad je u pitanju moda ne zna za greške. Lijepa plavuša prošetala se ulicama New Yorka u bezvremenskoj kombinaciji u kojoj je izgledala fantastično

Nicky Hilton Rotchild redovito izaziva divljenje svojim besprijekornim kombinacijama, a za razliku od svoje sestre koja voli eksperimentirati i sa stajlinzima koji uključuju ružičasto i šljokice, Nicky je klasičarka koja cijeni bezvremensku eleganciju.

Ova atraktivna plavuša neko je vrijeme bila u fokusu javnosti, no kasnije se povukla i udala za financijaša Jamesa Rotchilda te se posvetila mirnom obiteljskom životu i danas je mama dviju djevojčica.

Za svoj je dnevni outift odabrala klasični kaput u boji devine dlake koji se unazad nekoliko sezona prometnuo u neizostavni komad bez kojeg ne možemo zamisliti jesensko-zimske stajlinge.

  • +2
Nicky Hilton Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nicky, koja se može pohvaliti zavidnom figurom, u ovaj look odlično je uklopila hlače skinny izgleda i majicu na pruge, još jedan modni klasik koji obožava i vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton.

Nicky Hilton Izvor: Profimedia / Autor: zz/John Nacion / StarMax / Profimedia

Moćna Hermesova torba Kelly, vječne balerinke u svijetlosmeđoj nijansi i Ray-Banove sunčane naočale činili su ostatak njezinog dnevnog looka, a Nicky je nosila i zanimljivu ružičastu masku obrubljenu volanom brenda Fallon Jewelry, čija je cijena 45 dolara, odnosno oko 290 kuna

Slavna plavuša svojim je stajlingom poslala i političku poruku jer je na platnenoj maski stajao bedž s porukom 'Glasajte'. Američki predsjednički izbori održat će se 3. studenoga, a mnogi slavni Amerikanci, među kojima i Kylie Jenner, pozivaju svoje sunarodnjake da izađu na izbore.