BEZ PUNO RAZMIŠLJANJA

Jennifer Lawrence spojila dva ultimativna jesenska modna hita; ovu kombinaciju rijetki bi se usudili nositi

07.10.2020 u 23:18

Bionic
Reading

Za razliku od mnogih svojih kolegica, holivudska glumica ne mari previše kako će se pojaviti u javnosti, no to opet ne znači i da ne prati modne trendove. Samo ih možda malo krivi kombinira. Ovih je dana snimljena na ulicama Manhattana, a tek su rijetki u njoj prepoznali slavnu Jennifer Lawrence

Kratko i jasno, Jennifer Lawrence voli jednostavnost i udobnost, što je pokazala u još jednoj šetnji ulicama New Yorka. Kada je moda u pitanju, glumica je dosljedna i sasvim jednostavna kada je u pitanju odabir onoga što će odjenuti.

I ove je sezone odabrala novi teddy kaput svog omiljenog brenda Vince, kojeg se sada naći samo na Amazonu. Riječ je o kariranom, ravnom modelu bez ovratnika, čija je cijena oko 5 tisuća kuna i koji je zapravo iz prošlogodišnje kolekcije rasprodane još na crni petak.

  • +2
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I dok bi većina trendsetterica ovaj kaput, uzorka koji je ove jeseni apsolutni hit, odjenule u kombinaciji s jednostavnim crnim ili bež puloverom, Jennifer Lawrence odlučila je 'udariti kontru' pa je ispod odjenula prugastu košulju. Riječ je o jednoj od najskupljih svilenih košulja na svijetu, s potpisom The Rowa, a čija je cijena gotovo 9 tisuća kuna.

Upravo karirani uzorak i prugasta košulja jedni su od bezvremenskih trendova, no rijetke ljubiteljice mode imaju hrabrosti to dvoje spojiti.