iznimno svestrane

Tako chic: Ove neodoljivo udobne tenisice zaludile su modni svijet

18.01.2024 u 08:32

Bionic
Reading

New Balance tenisice poznate su po svojoj eleganciji i udobnosti, a u narednim mjesecima posebno popularne bit će modeli u sivoj boji

Osim crvene i smeđe koje su zadominirale modnom scenom protekle jeseni, veliku popularnost stekla je i siva boja čije su chic nijanse posebno popularne postale na modelima trendi tenisica.

Među njima su se istaknule iznimno poželjne sive New Balance tenisice koje su iznimno udobne i kao stvorene za ležerne streetstyle kombinacije.

It djevojke obožavaju ih nositi za opuštene šetnje gradom, odlaske u kupovine ili na rekreativne aktivnosti, pa nam ne manjka ideja za njihovo stiliziranje u skladu s posljednjim trendovima.

Primjerice, manekenka Alessandra Ambrosio učestalo ih nosi u teretanu jer se izvrsno slažu sa žarkim bojama sportske odjeće, dok ih u casual gradskoj varijanti bira trendseterica Emily Ratajkowski koja ih najčešće nosi na kožnu jaknu i hlače.

Ulična moda pokazala nam je koliko sive New Balance tenisice dobro izgledaju s predimenzioniranim kaputima te puloverima usklađenih sivih nijansi, ali i klasičnim modrim trapericama ili, pak, neutralnim tonovima poput smeđe ili crne za ponešto elegantnije stajlinge.

Kada je riječ o konkretnim modelima u koje vrijedi uložiti, ako ste fan vintage stila birajte model 574 ili 990 koji osvajaju retro šarmom, dok će ljubiteljice modernih silueta doći na svoje s New Balance chunky modelima T580 i 550, s efektnim spojem sivih nijanse koje ćete iznimno lako uklopiti u bilo koji outfit.