JENNIFER LAWRENCE

Tajne ljepote najpoželjnije žene na svijetu

07.02.2013 u 13:01

Bionic
Reading

Jennifer Lawrence (22), zvijezda filma 'Silver Linings Playbook' i 'Igre gladi' svojim izdanjima na crvenom tepihu sve više plijeni pozornost. Je li tajna ljepote u njezinom razoružavajućem osmijehu, samopouzdanju kojim odiše ili u opuštenom stavu cure iz susjedstva? Čini se da se rađa nova modna ikona

Jennifer je svojim odličnim odabirom kreacija pobrala puno komplimenata i sve što je odjenula na crvenom tepihu bio je pun pogodak.

Oduševila je u crno-zlatnoj haljini Ralpha Laurena na premijeri teen hita 'Igre gladi' u Londonu, a za njom su se okrenule mnoge glave u neobičnoj crnoj haljini s velikim 'zipom' koju potpisuje Tom Ford. A da ne spominjemo kako je 'razilaženje' njezine prekrasne plave haljine na dodjeli nagrada SAG bila vijest koja je obišla svijet. Objašnjeno je da je to zapravo bilo dio plana. Jennifer je, naime, nosila kreaciju Dior Haute Couture, čiji je dizajner Raff Simons za DailyMail izjavio: 'Haljina je napravljena od više nivoa tila i satena i ona se pri pokretima i trebala razdvajati.'

Bilo kako bilo, Jennifer je djevojka o kojoj se ne prestaje pričati.

Modni stručnjaci ističu da je u proteklih godinu dana Jennifer itekako evoluirala stilom te se pretvorila u pravu holivudsku zavodnicu.

Upravo Jennifer čitatelji stranice Ask.Men proglasili su najpoželjnijom ženom na svijetu u vrlo žestokoj konkurenciji. Slagali se s tom anketom ili ne, Jennifer se ne može poreći to je drukčija od svojih showbizz kolegica.

Odbija se podvrgnuti dijetama, ne voli izlaske na trendi mjesta, vrlo pažljivo bira uloge, a njezino se ime nije vezivalo ni uz kakve skandale (barem dosad).

Čini se da je tajna njezine privlačnosti u tom opuštenom stavu.

'Tek sad sam se naučila našminkati. Ali još uvijek mi je najveća noćna mora ići u šoping. Nakon toga sam užasno iscrpljena. Ne znam zašto je ljudima to toliko privlačno', izjavila je.

U privatnom životu Jennifer nosi ono što joj se svidi i nimalo se ne opterećuje izgledom.

'Moj modni stil pomalo je šizofren. Vrlo sam nepredvidljiva. U stanju sam trendi stvari iskombinirati s nekim grunge komadom odjeće. Nosit ću ženstvenu orglicu s muškim robusnim satom. Volim takve otkačene kombinacije. Nekad sam nosila npr. bratove košulje sa suknjama. Uživam u tim eksperimentiranjima.'

Evo što možemo naučiti i ljepoti od Jennifer:

- kosa: bez obzira na boju (vidjeli smo je u plavom i smeđem izdanju), frizura joj je uvijek besprijekorna. Jennifer voli jednostavne, lepršave i vrlo ženstvene frizure, a često nosi i krupne uvojke koji joj lijepo ističu crte lica. Naravno, duga kosa mora biti njegovana i bez ispucalih vrhova.

- make-up: u slobodno vrijeme Jennifer se rijetko šminka, ali za večernje prigode odabire zavodljivi smokey eyes. No nikada ne pretjeruje.

- zdrav odnos prema tijelu:
Jennifer se ne izgladnjuje, a njezino tijelo definitivno nije 'veličina 0'.
'Ne želim osjećati pritisak mršavosti. Ne želim se osjećati debelo jer normalno jedem. Čak i vrlo mlade cure pričaju kako moraju smršavjeti, drže dijete i opsjednute su kalorijama. Mislim da je to žalosno. Najvažnije je izgraditi zdrav odnos prema svome tijelu', kazala je Lawrence.