HIT NA MODNOJ SCENI

Svi žele haljinu hit brenda u kojoj je Adele pokazala svoju senzacionalnu novu figuru

10.01.2020 u 15:23

Bionic
Reading

Adele, 31-godišnja britanska glazbenica nevjerojatnih glasovnih mogućnosti nedavno je sve iznenadila svojom transformacijom pokazavši novu, zavidno vitku figuru

Britanka koja je pokorila glazbenu scenu svojim pjesmama, svoje je fanove iznenadila istopivši čak 45 kilograma uz pomoć tzv. Sirtfood dijete koja ima i dobru stranu jer dopušta opuštanje u crnom vinu i čokoladi.

  • +3
Adele Izvor: Profimedia / Autor: JOE BROWN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dijeta se temelji na istraživanju o sirtuinima, grupi od sedam proteina koji se nalaze u našem tijelu. Dokazano je da ovi proteini reguliraju metabolizam, životni vijek, upale i druge tjelesne funkcije.

Namirnice koja povećavaju razinu ovih proteina nose grupni naziv sirtfood, a to su: kurkuma, peršin, crveni luk, lješnjaci, đumbir, celer, jabuke, limun, crnu kavu, borovnice, jagode, datulje, crnu čokoladu, kelj, crno vino, soju, zeleni čaj i ekstra djevičansko maslinovo ulje.

  • +6
Adele Izvor: Profimedia / Autor: PAUL BUCK

Adele je svojim izgledom podijelila fanove pa je neki ne prestaju hvaliti, a drugi pak kažu kako sad kad je mršavija izgleda starije.

Šarmantna tamnoplava tzv. Sigmund haljina s bijelim grafičkim uzorkom i velikim rasporcima u kojoj je glazbenica trčala po plaži na egzotičnoj Anguilli s potpisom poznatog brenda Reformation čije kreacije obožavaju slavne cure poput Kaie Gerber ili Selene Gomez, sjajno je istaknula novu figuru proslavljene pjevačice poznate po hitovima 'Hello', 'Rolling In The Deep', 'Chasing Pavements' ili 'Someone Like You'.

Upravo za ovom haljinom u kojoj smo vidjeli i Julianne Hough nastao je nevjerojatan hype pa se već rasprodala na web stranici spomenutog brenda u rekordnom roku, a zanimljivo je kako je na listi čekanja već oko 1600 zainteresiranih!

Cijena haljine je oko 2300 kn odnosno 255 funta.

Priča o američkom brendu Reformation započela je 2009. kad je bivša manekenka Yael Aflalohas krenula u modnu poduzetničku avanturu želeći stvoriti ženstvenu odjeću od ekološki prihvatljivih tkanina, a koja ističe ženske obline.