ZNA ŠTO SE NOSI

Lijepa supruga Justina Biebera ne izlazi iz kultnih tenisica koje su se u velikom stilu vratile na modnu scenu

10.01.2020 u 11:36

Bionic
Reading

Manekenku Hailey Baldwin, suprugu bivšeg teen idola Justina Biebera, mnogi smatraju neokrunjenom kraljicom ulične mode, a to vitka plavuša stalno iznova potvrđuje

Kada je moda u pitanju, 23-godišnja ljepotica poznata je po svojim sjajnim modnim kombinacijama za koje uvijek dobiva bezbroj komplimenata.

Zgodna kćer poznatog glumca Stephena Baldwina s lakoćom slaže stajlinge u kojima izgleda senzacionalno, a ova 'it' djevojka uz sestre Hadid i cure iz klana Kardashiana-Jenner kreira trendove te je mnogi smatraju jednom od najmoćnijih modnih influencerica.

  • +10
Hailey Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Atraktivna Amerikanka u središtu je pozornosti gdje god da se pojavi, a njezini su outfiti redovito prava stilska inspiracija.

Lijepa Hailey velika je ljubiteljica casual street style kombinacija, osobito onih koje uključuju tenisice. Lijepa supruga Justina Biebera je vjerojatno najveći fan Nikeovog legendarnog Air Force 1, što dokazuje i podatak da je te kultne tenisice nosila na svom vjenčanju.

  • +6
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža / Mega Agency

Zavodljiva plavuša u svoje je dnevne stajlinge uspješno ugradila ovaj retro model koji se vratio na modnu scenu nikad privlačniji i u neodoljivim kombinacijama boja.

Primarno dizajnirane kao košarkaška obuća, tenisice Air Force 1, zahvaljujući dugogodišnjem stažu na sceni postale su neizbježni dio street style kulture, a osobito je na cijeni low model.

Jedna je od najpopularnijih trendseterica današnjice nespojive komade nosi s puno stila, pa je ovaj upečatljivi model isfurala u nekoliko ludo dobrih stajlinga.

Među njima je jedan od najupečatljivijih onaj s crvenim odijelom s potpisom Balenciage, sivom hoodiecom, sunčanim naočalama i crnom torbicom te Air Force 1 tenisicama brenda Nike.