MODNI KLASIK

Svi su ludi za ovom košuljom, a iako je dio muške kolekcije, žene je obožavaju

23.08.2020 u 21:54

Bionic
Reading

Na Instagramu zadnjih tjedana mogu se vidjeti brojne trendseterice u muškoj košulji s prugicama u nekoliko boja, koju potpisuje poznati američki dizajner Ralph Lauren. Mjesto je pronašla i u ormarima Gigi Hadid i Chiare Ferragni koje su je vješto uklopile u svoje razigrane ljetne stajlinge

Klasične košulje odavno su postale ključni komad ženske garderobe i to s razlogom; krasi ih bezvremenski dizajn, možete ih nositi u svim prigodama i uklopiti u sve zamislive stajlinge.

Kvalitetna košulja načinjena je od pamuka, što znači da je možete lakoćom nositi u bilo koje doba godine.Osim bezvremenske bijele, koja bi se trebala naći u ormaru svake žene, poželjno i u nekoliko primjeraka, zadnjih sezona posebno su bile popularne one s plavo-bijelim prugicama, oversized modeli, a početkom ljeta i one u lila nijansama.

No kao hit ljeta nametnuo se neočekivan model, košulja na prugice izrađena od panela u više boja s potpisom poznatog američkog brenda kojeg ne treba posebno predstavljati jer ga svi znaju. Košulje Ralpha Laurena klasik su u muškoj garderobi, a upravo je model iz te kolekcije u efektnim bojama osvojio ženska srca ovog ljeta i apsolutni je hit na Instagramu.

Influcencerica Jeanette Madsen nosila ju je preko kupaćeg kostima, a Gigi Hadid u njoj je okinula selfie s izabranikom, Zaynom Malikom s kojim iščekuje svoje prvo dijete.

View this post on Instagram

baby daddy ☺️

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Košulja s ovako veselom i efektnom kombinacijom boja s lakoćom će podignuti i najobičniji stajling, pogotovo omiljene ljetne traper hlačice ili suknju. Kad temperaturu malo padnu nosite je uz omiljene traperice ravnih nogavica, koje će dominirati modnom jeseni pred nama, i trendovski model tenisica.

View this post on Instagram

It’s throwback TUESDAY right 😜

A post shared by Jeanette (@_jeanettemadsen_) on