U TRENDI BOJI

Hit komad: Ovoga ljeta zbacila je s trona vječnu bijelu košulju i zavladala Instagramom

26.07.2020 u 21:36

Bionic
Reading

Čini se da je ljubičasta košulja ovoga ljeta zbacila s trona i modnu vladaricu bijelu. Iako je bijela košulja modni klasik, koji bi svatko trebao imati u ormaru i to u nekoliko primjeraka, košulja u nježnoj ljubičastoj nijansi osvojila je srca modnih zaljubljenica i zavladala njihovim Instagram feedovima

Klasična bijela košulja pouzdan je saveznik u bilo koje godišnje doba, u dane kad ne znate što odjenuti jer s njom jednostavno ne možete pogriješiti. Sjetimo se samo Ume Thurman u 'Paklenom šundu', Julije Roberts u 'Zgodnoj ženi' ili Angeline Jolie u 'G. i gđi. Smith', sve su one nosile vječnu bijelu košulju.

Ovaj bezvremenski komad možete nositi na bezbroj načina; uz traperice, suknje, elegantne hlače ili šorceve te u bilo kojoj prigodi što je dokazala i Sharon Stone pojavivši se u običnoj Gapovoj bijeloj košulji i elegantnoj raskošnoj lila suknji Vere Wang na dodjeli Oscara.

Nježna ljubičasta boja, točnije lila još je 2018. bila proglašena bojom godine od strane Pantone instituta, no čini se da je tek ove godine zavladala modnim svijetom. Ženstvena i romantična, idealna je za toplije mjesece, a još kad dolazi u obliku muške košulje i povoljne cijene onda joj je uspjeh zagarantiran.

  • +6
Lila boja Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo
View this post on Instagram

💜

A post shared by Nina Sandbech (@ninasandbech) on

U kombinaciji s trapericama bijelim ili svjetlo plavim savršena je kombinacija, a bonus joj je i što ističe preplanuli ten. Ne čudi stoga što je preplavila Instagram feedove brojnih zaljubljenica u modu. Stoga, ako želite osvježiti garderobu s jednim komadom, a ne znate koji bi odabrali neka to bude lila košulja po uzoru na brojne influencerice.

View this post on Instagram

Got myself a new summer hat😎💜

A post shared by Nina Sandbech (@ninasandbech) on

View this post on Instagram

Summer nights🌸🌜

A post shared by Nina Sandbech (@ninasandbech) on