STREET STYLE INSPIRACIJA

Šest načina kako ovoga ljeta možete nositi ovaj bezvremenski odjevni komad - običnu plavu košulju

11.08.2020 u 16:18

Bionic
Reading

Poput bijele košulje titulu bezvremenskog odjevnog komada, zahvaljujući dugogodišnjem stažu na modnoj sceni i klasičnom izgledu, nosi njezina plava inačica, a poznate modne ovisnice sa Instagrama iz sezone u sezonu pronalaze inovativne načine kako ju uklopiti u stajlinge

Uz bijelu košulju koja godinama uspješno odolijeva nametnutim modnim trendovima , isto polazi za rukom plavoj i pomalo predimenzioniranoj verziji ovog klasičnog odjevnog komada.

Elegantnog i sofisticiranog izgleda plave košulje,poput one kakvu je u filmu 'Barfeoot in the Park' iz 1967. godine nosila glumica Jane Fonda, smatraju se svestranim komadom kojeg jedne od najpoznatijih street style zvijezdi današnjice obožavaju nositi u ljetnim mjesecima na mnoštvo načina.

Španjolska blogerica Maria Valdes inspiraciju za stajling s plavom košuljom pronašla je u bivšoj spajsici i britanskoj dizajnerici Victoriji Beckham kombiniravši ju s crnim modelom hlača s prorezima na nogavicama i sandalama s tankim remenčićima.

Da je plava košulja idealan odabir za plažu svojim modnim primjerom potvrđuje stajliš Portugalka Sofia Coelho, a zvijezda skandinavske street style scene, Pernille Teisbaek, uspješno ju je kombinirala s modelom bijelih lanenih hlača i takozvanim češkim sandalama s potpisom francuskog Chanela, koje ove sezone slove za jedan od najpoželjnijih komada s dizajnerskim potpisom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🌸

Objavu dijeli SOFIA COELHO (@sofiamcoelho)

Stajliš Francuskinja Anne-Laure Mais podsjeća nas da u ljetnim mjesecima ne postoji bolji modni par od predimenzionirane plave košulje i vrućih hlačica od trapera, a britanska street style zvijezda Lucy Williams servirala je udoban stajling s plavom košuljom u glavnoj ulozi i bijelim hlačama nalik pidžami.

Da slojeviti stil odijevanja nije rezerviran isključivo za zimske mjesece u godini dokazuje poznata meksička modna blogerica Fer Milian uklopivši plavu košulju u kombinaciju haljine slip kroja i sandala s tankim remenčićima, koje ni ove sezone ne gube na popularnosti.