BEZ GREŠKE

Svi su je gledali: Kim Kardashian privlačila poglede u trendi zimskom izdanju

30.12.2018 u 10:05

Bionic
Reading

Bujna stareta i reality zvijezda Kim Kardashian svake se godine prepušta zimskim radostima u mondenom zimovalištu Aspen, a kao i uvijek, njezini su stajlinzi osmišljeni do posljednjih detalja

Kim Kardashian koja je jednom prigodom otkrila kako joj modne savjete dijeli i slavni suprug Kanye West, uvijek je pomno dotjerana u seksi kombinacijama koje naglašavaju njezine obline.

Supruga Kanye Westa s kojim ima troje djece, nije promaknula fotografima kad se tip top skocana u efektnom skijaškom odijelu u upečatljivoj nijansi ružičaste uputila na stazu sa skijama na ramenu.

Ležerno raskopčana jakna otkrila je pripijenu toplu vestu s odgovarajućim šalom, a ni na skijalištu nije odustala od svoje prepoznatljive ravne kose koju je nosila raspuštenu.

  • +9
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kim je u Aspenu pravila društvo njezina sestra Kendall Jenner koja je uživala spuštajući se na snowboardu, a Kimina slatka djeca North i Saint su se također prvi puta okušali na skijanju pod budnim okom učitelja skijanja.

  • +10
Kim Kardashian West Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Inače, kako se pisalo, Kanye West je svoju suprugu Kim ovoga Božića iznenadio skupocjenim poklonom od vrtoglavih 14 milijuna dolara (oko 90 milijuna kuna).

  • +18
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako je objavio TMZ, glazbenik i poduzetnik je Kim kupio stan u luksuznoj zgradi namijenjenoj bogatašima i smještenoj u Miami Beachu koji ima 4 spavaće sobe, 5 kupaonica i terasu s nevjerojatnim pogledom.