SEKSI IZDANJE

Samo nekoliko mjeseci nakon poroda slavna ljepotica zablistala u haljini koja ne trpi višak kilograma

24.12.2018 u 13:59

Bionic
Reading

Najbogatija 21-godišnjakinja Kylie Jenner, vlasnica kozmetičkog brenda i mlađa sestra slavne Kim Kardashian, prije 10 mjeseci je rodila svoje prvo dijete, djevojčicu Stormi, a javnost je ostala iznenađena činjenicom da je reality zvijezda u rekordnom roku povratila besprijekornu liniju koju je imala i prije trudnoće. Kylie je nedavno ponovno oduševila izgledom pojavivši se na božićnom partyju svog dečka, repera Travisa Scotta

Reality zvijezda i kozmetički mogul Kylie Jenner viđena je u društvu dečka Travisa Scotta kako napušta poznati azijski karaoke bar u West Hollywoodu, gdje je slavni repet organizirao veliki božićni party. Nakon zabavnog druženja s prijateljima i obitelji, odlično raspoloženi Kylie i Travis uputili su se doma svojoj 10-mjesečnoj kćerkici Stormi Webster, a paparazzi su slavni par 'ulovili' kako napuštaju bar i ulaze u automobil.

Slavna ljepotica, koja je nedavno proglašena i najutjecajnijom influencericom današnjice, za blagdanski party je odjenula seksi bijelu haljinicu od satena, nabranog izgleda i dugih rukava s dodatkom perja purice i noja, a riječ je o haljini s potpisom modnog brenda Magda Butrym, čija cijena iznosi 14,880 kuna.

  • +15
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Provokativna haljina u prvi je plan stavila ljepotičinu vitku liniju na kojoj je marljivo radila nakon poroda kako bi skinula višak nakupljenih kilograma, a cjelokupan stajling Kylie je upotpunila retro zlatnom torbicom u obliku kovčega s drškom i satenskim štiklama, dok je kosu odlučila skupiti u niski rep.

View this post on Instagram

the drama

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on