OPET JE PRETJERALA

Pljušte kritike sa svih strana: Obiteljska fotografija Kim Kardashian navukla bijes javnosti

27.12.2018 u 15:16

Bionic
Reading

Idilična blagdanska fotografija obitelji Kardashian-West na kojoj sretni poziraju s djecom pokraj borova, izazvala je pravu lavinu reakcija

Reality zvijezda Kim Kardashian West poznata je po tome što s obožavateljima vrlo rado dijeli gotovo svaki detalj iz svojeg života.

Kardashian i svoju djecu, North, Sainta i Chicago, često izlaže na društvenim mrežama, a njezina je posljednja objava izazvala burne komentare.

  • +10
Kim Kardashian West Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Sretni su roditelji pozirali u pravom blagdanskom izdanju pokraj bijelih borova, no sve je zaprepastio jedan detalj na ovoj fotografiji koja je trebala sve raznježiti.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Merry Christmas 🎄

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Naime, malena North na svojim usnama je imala izrazito crveni ruž što je naravno izazvalo bijes javnosti.

'Bože, upravo si North učinila savršenom metom za pedofile!, 'North je premlada za crveni ruž!, 'Prekrasna fotografija minus djevojčica s crvenim ružem', 'Tvoja kćer ima samo pet godina, ponašaj se u skladu s time', samo su pljuštale kritike šokiranih obožavatelja na Instagramu.

  • +3
North West Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

No ovo nije prvi puta da je Kim izazvala brojne reakcije zbog frizure i šminke North. Ranije ove godine, North West se kao manekenka pojavila na reviji L.O.L. Surprise! Fashion Show u Kaliforniji, u crvenoj kožnoj motorističkoj jakni i kožnoj suknjici iste boje, a na licu je imala kompletan make up uključujući i ruž.

U nekoliko je navrata petogodišnjoj djevojčici 'ispeglala' bujne kovrčice što je također izazvalo burne reakcije.