tjedan mode u new yorku

Svi su gledali u Katie Holmes: Nakratko je odbacila traperice i pokazala vrlo elegantan stajling

16.02.2022 u 08:54

Bionic
Reading

Baš kao što tradicija Tjedna mode u New Yorku nalaže, u prvim redovima do pista svoje mjesto traže neke od najvećih holivudskih zvijezda, a celebrity zabave održavaju se po cijelom gradu. Stoga je bilo samo pitanje vremena kada će se Katie Holmes pridružiti odabranom društvu s Manhattana, a kada je stigla pokazala je stajling koji privlači pažnju

Poznata po vrlo ležernom i neupadljivom modnom stilu kojim dominira udobnost i praktičnost, Katie Holmes za glamurozan izlazak posegnula je za jednako tako glamuroznim stajlingom. 43-godišnja glumica na kratko je pletene veste od kašmira, casual traperice i mokasinke zamijenila ženstvenom i profinjenom kombinacijom.

Za dolazak na Tory Burch reviju, na kojoj je predstavljena kolekcija za jesen i zimu 2022., Katie je posegnula za upečatljivom smeđom džemper haljinom, modelom koji je dizajner rođen u Pennsylvaniji predstavio u svojoj predjesenskoj kolekciji za 2022. godinu.

  • +4
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: JOHN NACION / INSTAR Images / Profimedia

Zvijezda serije 'Dawson’s Creek' u službi elegancije odbacila je i svoju uobičajenu udobnu i praktičnu obuću i stigla u minimalističkim sandalama s upečatljivo ukrašenom potpeticama, detaljima nalik na nakit. Međutim, jedan predmet s kojim se nije mogla rastati bio je njezin prepoznatljivi oversized kaput.

Katiena modna transformacija na Tjednu mode nastupila je nedugo nakon što je na ulicama New Yorka snimljena kako žurno obavlja svakodnevne obveze. Za taj izlazak, Katie se držala svoje provjerene uniforme koja se sastojala od traperica opuštenog kroja, komotnog džempera i njezine omiljene Chloé torbe.