DOBAR IZBOR

Ove bi modne komade mnogi rado imali u ormaru: Katie Holmes majstorica je jednostavnih, a efektnih stajlinga

02.12.2021 u 09:34

Bionic
Reading

Slavna glumica Katie Holmes, poznata po svom ležernom i neopterećenom modnom stilu, na predstavljanju nove Kate Spade kolekcije u New Yorku pokazala je kako je crna uvijek dobar izbor

Katie Holmes prava je urbana Njujorčanka, a njezine modne kombinacije na prvo mjesto nerijetko stavljaju udobnost, a stil joj je vrlo casual i prilagođen užurbanom životu u gradu koji nikada ne spava. Međutim, za posebne prigode Katie se itekako zna dotjerati te tada pokaže upečatljive stjalinge koje zaljubljenice u modu vrlo rado kopiraju.

Bilo je tako i prilikom predstavljanja nove kolekcije brenda Kate Spade za ljeto 2022., a zvijezda serije 'Dawson’s Creek' stigla je odjevena u uvijek trendi crnu košulja haljinu. Bezvremenski model haljine bio je midi varijanti, s kratkim rukavima te okruglog ovratnika, pojas od istog materijala naglašavao je struk, a volumiozni, bogatiji donji dio dao je dozu elegancije. Glumica je stajling upotpunila malom bijelom torbicom iz Kate Spade linije. Ovaj stajling, baš kao i većina kombinacija iz Kateinog ormara, istaknuo je neutralne komade koji se mogu slojevito i ponovno nositi tijekom cijele godine.

  • +3
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: John Lamparski / Getty images / Profimedia

Kada se radi o cipelama, Katie, koju se često može vidjeti u tenisicama, udobnim čizmama te gležnjačama sa četvrtastom petom koje vrlo rado nosi, ovog puta stajling je upotpunila vrlo upečatljivim izborom. Crne kožne, do koljena visoke čizme imale su špičasti vrh, koji se zadnjih tjedana naveliko vraća u modu te 'kitten', odnosno minijaturnu petu, a poseban detalj predstavljali su zlatni ukrasi s prednje strane.

Katie je i ovog puta pokazala vrlo svestran stjaling, prilagodljiv različitim prilikama i nosiv tijekom cijele jeseni i zime, s komadima koji dobro izgledaju zajedno ili odvojeno - doista sjajna ideja za svačiji ormar.

  • +3
Katie Holmes Izvor: Promo fotografije / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia