CASUAL POGODAK

Ljubiteljica Mangovih komada: Katie Holmes pohvalila se novim kaputom iz svoje impresivne kolekcije

02.02.2022 u 13:01

Bionic
Reading

Svojim nepretencioznim stilom odijevanja Katie Holmes zaradila je brojne fanove diljem svijeta, a street style izdanja na ulicama New Yorka postala su njezina uža specijalnost

Poput brojnih dama iz svijeta slavnih, Katie Holmes nerijetko se može ugledati u komadima s potpisom pristupačnih high street brendova, a do sada je nebrojeno puta dokazala svoju veliku naklonost komadima s potpisom španjolskog Manga.

Tople jakne i kaputi brenda iz grupacije Inditex pokazali su se njezinim omiljenim odabirom, a svojoj impresivnoj kolekciji u ormaru sada je pridodala Mangov svijetlo sivi kaput na dvoredno kopčanje. Po cijeni od 1400 kuna, kaput viđen na Holmes još uvijek se nalazi u prodaji, a dio je Mangove premium kolekcije.

Poput street style zvijezdi, zvijezda serije ‘Dawson’s Creek’ sklona je kreiranju monokromnih izdanja pa je novi ulov istaknula komadima identičnih nijansi.

Casual stajlinge vrijedne kopiranja Katie Holmes posljednjih tjedana redovito naglašava svijetlim modelima kaputa čime je nanovo dokazala svoju upućenost u aktualne trendove na modnoj sceni.

Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia