lijepa phoebe

Svi su gledali samo u nju: Bill Gates stigao na crveni tepih s kćeri koja je oduševila ljepotom i stajlingom bez mane

09.06.2022 u 17:38

Bionic
Reading

Milijarder i suosnivač Microsofta Bill Gates stigao je na zabavu uglednog časopisa Time okuplja najutjecajnije ljude svijeta, a kada je kročio na crveni tepih glamurozne zabave Time100 svi pogledi su bili usmjereni u smjeru njegove prekrasne kćeri

Bila je to večer za pamćenje u New Yorku. Ugledni časopis Time održao je još jednu svoju glamuroznu zabavu s fokusom na najutjecajnije ljude na svijetu, a među uzvanicima bio je i jedan od najpopularnijih poslovnjaka.

Bill Gates stigao je u društvu svoje 19-godišnja kćeri Phoebe, a svi okupljeni bili su zatečeni njezinom pojavom. Phoebe je izrasla u prekrasnu djevojku, a svojim stajlingom je oduševila mnoge te prikupila same komplimente. Visoka i vitka crnka odjenula je prekrasnu i jednostavnu ružičastu haljinu, a na crvenom tepihu pozirala je uz ponosnog oca Billa.

Za pojavljivanje na crvenim tepihu Phoebe je odabrala Fendace haljinu sa zlatnim naramenicama koja joj je pristajala kao salivena. Istu tu haljinu nosila je legendarna Naomi Campbell na reviji Versace by Fendi, i moramo priznati da je ova kreacija koja se poigrava s elegancijom i suptilnom zavodljivošću jedna od ljepših koje smo vidjeli u posljednje vrijeme.

Stajling je upotpunila odgovarajućim detaljima, visećim naušnicama, sjajnom ogrlicom te prozirnim sandalama. Dugu tamnu kosu jednostavno je raspustila i razdijelila po sredini, a blistava šminka istaknula je njezine lijepe crte lica.

  • +13
Bill i Phoebe Gates Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Inače, Phoebe je jedno od troje djece Billa i njegove bivše supruge Melinde Gates. Ima sestru Jennifer (26) i brata Roryja (23). Kad ne provodi vrijeme sa svojom obitelji, studira na Sveučilištu Stanford, gdje bi trebala diplomirati 2025. godine.