JEDNOSTAVNO, A LIJEPO

Stajling bez greške: Nitko ne utjelovljuje francuski chic bolje od Brigitte Macron

09.06.2022 u 09:38

Bionic
Reading

Brigitte Macron, po pitanju mode, slažu se svi, jednostavno ne griješi, pa se na prste jedne ruke mogu prebrojati njezine stilske pogreške

Prva dama Francuske koja je od svoga supruga starija 24 godine, usprkos brojnim kritikama na račun modnog stila, ne mijenja svoju dobitnu modnu formulu.

Brigitte u posljednje vrijeme najčešće nosi elegantne sakoe u kombinaciji s košuljama i hlačama užeg kroja te gležnjačama na petu.

  • +7
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: CHRISTIAN HARTMANN / AFP / Profimedia

Često su najjednostavnija modna rješenja i najbolja, pa je tako supruga predsjednika Emmanuela Macrona koji je na ovogodišnjim izborima osvojio još jedan mandat, oduševila svojim stajlingom i prilikom posjeta 'L'Institut des Vocations pour l'Emploi', školi za nezaposlene mlade odrasle osobe, u Clichy-sous-Boisu, na periferiji Pariza.

  • +3
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: ROMAIN GAILLARD-POOL / SIPA PRESS / GAILLARD ERIC/POOL/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Crni sako s dvorednim kopčanjem koji prati figuru i ističe struk, gospođa Macron je iskombinirala sa svijetloružičastom košuljom te kreirala minimalistički look koji će, niti ne sumnjamo, nadahnuti sve ljubiteljice poslovne elegancije.

Malo nakita, make upom naglašene oči i njezin prepoznatljiv bob s duljim šiškama dobro su se uklopili u ovaj dnevni look prve dame Francuske koja kako kaže oduvijek voli modu i lijepu odjeću.

Inače, u jednom ranijem intervjuu 68-godišnja Brigitte koja je 24 godine starija od svoga supruga, izjavila je kao je svjesna da je 'francuski narod nije želio za prvu damu' kao i da mora dobro paziti kome se povjerava jer, kako je rekla, poprilično je brbljava.