FASHION GURU

Antonija Blaće ima jedan od boljih stajlinga koje sam vidio u posljednje vrijeme

  • 09.06.2022 u 13:21

  • Bionic
    Reading

    Vrckava Dalmatinka postala je velika ljubiteljica odijela, osobito sakoa. Zanimljivo bijelo odijelo s apliciranim crtežima prošetala je već nekoliko puta. A kako i ne bi kad je to, prema mišljenju Fashion Gurua, jedan od boljih stajlinga koje je vidio u posljednje vrijeme

    Društvenih događaja trenutno ima napretek, a poznati se na popularnim mrežama zezaju da su bili na 28.439. eventu ovoga mjeseca. Nikad zadovoljni...

    U taj tempo uključila se i Blaće, a osim što je promovirala svoju kuharicu, nije ni preskakala zabave. Poznata Oleandar terasa bila je idealna za to da prošeće bijelo odijelo.

    Ne bih se osvrtao na to da je Antonija bila u još jednom odijelu ove sezone. Sakoi, bilo jednostruki, bilo s dvostrukim kopčanjem, nije bitno, ona ih svakako nosi s ponosom, a i dobro joj stoje.

    • +4
    Antonija Blaće Izvor: Promo fotografije / Autor: GORAN JAKUS

    Ovo odijelo ipak je zanimljivije od onih klasičnih. Lagan, pretpostavljam, viskozni materijal, uredno sašiven - što je bitno jer se na ovakvom materijalu vidi svaka greška. Dodatno odskače od već prežvakanih boja i modela zahvaljujući jednostavnim apliciranim crtežima, što ga čini itekako zanimljivim.

    Podignuta kosa, malo nakita i clutch torbica bili su sasvim dovoljni da Antonija zablista u jednom od boljih stajlinga koje sam vidio u posljednje vrijeme.

    • +9
    Gala party dr. Nikole Milojevića Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.