novi trend

Svi sad nose prsluke: Pogledajte kako ih kombiniraju poznate ljepotice i poželjet ćete jedan

11.10.2022 u 15:14

Bionic
Reading

U jesenskom razdoblju obožavamo se igrati slojevima odjeće. Ove sezone nose se prsluci od odijela kao savršen dodatak trendi jesenskim outfitima

Iako ga se smatra dijelom muške garderobe, prsluk sve češće viđamo kao dio jesenskih outfita koje želimo u svom ormaru. Sjajno se uklapaju u ženske kombinacije za različite prilike čineći ih odvažnijima i upečatljivijima. Odlična stvar kod ovog komada je to što funkcionira i kao dio odijela, ali i sam za sebe.

Prekrasna glumica Margot Robbie ulicama New Yorka prošetala se u Mangovom prsluku koji je nosila kao topić i uparila sa sivim odijelom iste high-street marke. Uz Pradine cipele u špic, koje su došle do izražaja zbog zahvalnog proreza na hlačama, glumica je izgledala ženstveno u kombinaciji koja je nekoć bila rezervirana samo za muškarce. Osim glumice, odijelo s prslukom sjajno nosi naša TV-voditeljica Marijana Batinić. Baš poput Robbie, odlučila se za prsluk koji je koristila kao topić uz pripadajuće odijelo tamnije sive nijanse s tankim bijelim prugama.

Poznate dame u prslucima Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da je prsluk izvrsna alternativa bluzi u poslovnom looku, zna i dizajnerica interijera Mirjana Mikulec koja uspješno kombinira crni prsluk s upadljivim ružičastim hlačama širokog kroja.

Prsluk u opuštenijoj varijanti nosi Bella Hadid. Spojila je smeđe kožne hlače i običnu bijelu majicu, a slojeviti look postigla je odabravši smeđi prsluk na kopčanje, koji je ostavila otkopčan kako bi postigla opušteniju varijantu. Više casual look koji uključuje prsluk postigla je i Kendall Jenner. Kao i kolegica Bella, smeđi prsluk obukla je preko bijele majice kratkih rukava.

  • +3
Prsluci u high street trgovinama Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo