ljeto uskoro kreće

Još niste čuli za hard seltzer? Ovo osvježavajuće piće apsolutni je ljetni hit, a kad ga probate bit će vam jasno zašto

14.05.2021 u 11:47

Bionic
Reading

Kako se približava ljeto, misli su nam već na moru, nekoj terasi ili u prirodi, na planini, uživanju uz jezero, ljuljanju u hammocku…Slobodno nastavite niz…

I dok su želje kod svakoga drugačije što se tiče lokacije, jedno nam je možda svima zajedničko – želimo guštati i opustiti se u društvu najmilijih. I baš je sad idealan trenutak da krenemo u planiranje svojih godišnjih odmora. Isto tako upravo je savršen trenutak za otkrivanje novog pića koje je osvojilo cijeli svijet, a upravo je došlo i u Hrvatsku – hard seltzer WAI Moment Zagrebačke pivovare.

Što je to hard seltzer? Pitate se sigurno kao što smo i mi.

Hard seltzeri su jedno od trenutno najpopularnijih pića u svijetu. Tome u prilog govori i procjena da će tržište hard seltzera rasti od 16,2 posto na godišnjoj razini od 2020. do 2027. godine. Neka predviđanja ukazuju kako će to biti jedna od najbrže rastućih kategorija pića u SAD-u u sljedećih pet godina.

Ipak, čini se da su se hard seltzeri u Hrvatskoj pojavili u idealnom trenutku. U proljeće, baš u trenucima kada s prvim zrakama sunca krećemo sanjariti o opuštenim ljetnim danima.

Hrvatska je jedna od prvih zemalja u ovom dijelu Europe koja svojim potrošačima omogućuje da probaju ovaj globalni hit, a WAI Moment već oduševljava sve koji su ga probali.

WAI Moment za sezonu proljeće/ljeto stiže u tri različita okusa – limeta i menta, tropsko voće i bobičasto voće. Ovaj premium hard seltzer s udjelom alkohola od četiri posto sadrži prirodne arome i dolazi bez umjetnih boja i konzervansa, a istodobno je veganski i bez glutena. Kao bazu koristi voćno vino (fermentiranu jabučnu bazu), gaziranu vodu i prirodne arome te sadrži manje od 99 kalorija po limenci.

Ako se pitate što znači WAI i zašto baš to ime, iz Zagrebačke pivovare su odgovorili: “WAI na havajskom znači voda, koja je ujedno i izvor života. Naš novi brend govori o optimizmu, prirodnosti i zabavi. Piće je kao stvoreno za svakodnevicu s okusom ljeta.“

Hard seltzer WAI Moment je totalno otkriće i hit! Otkrit ćete zašto kad ga probate.

Prilog je napravljen u produkciji tnative tima tportala u suradnji sa Zagrebačkom pivovarom te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.