PREDMET ŽUDNJE

Svi je žele imati: Za ovu Zarinu haljinu postoji poduža lista čekanja

05.07.2023 u 12:47

Bionic
Reading

U jeku sezonskog sniženja, španjolska Zara posljednjih dana neumorno puni police nekim novim, uzbudljivim komadima. Jedan do njih ova je efektna haljina, po cijeni od 45.95 eura, a u ponudi Zare zadržala se svega nekoliko sati uslijed ogromnog interesa fashionistica

Na modnoj sceni postoji nekoliko odjevnih predmeta koji se uspijevaju rasprodati u nekoliko sati od puštanja u prodaju, a ovaj modni fenomen zadesio je i španjolsku Zaru, točnije haljinu iz njihove najnovije kolekcije lansirane u jeku sezonskog sniženja.

Nakon što je u prodaju lansiram ovaj model boemskog stila, s detaljem nabranog torza i puf rukavima, te printom u narančasto-zemljanim tonovima istaknut na ružičastoj podlozi, svjetskim fashionisticama nije dugo trebalo da ju zapaze i požele brzinski pospremiti u ormar.

U svega nekoliko sati od lansiranja, ova haljina se uspjela rasprodati u svim konfekcijskim veličinama pa za nju danas postoji poduža lista čekanja s kupcima koji nestrpljivo čekaju na obavijest o njezinoj dostupnosti u web trgovini omiljenog brenda iz grupacije Inditex.  

Njezini puf rukavi detalj su koji je i ove sezone u trendu. S druge strane karakterizira ju ravni, četvrtasti dekolte.

Boja ove haljine na najbolji način opisuje ljetne mjesece u godini, pritom posebno laskajući preplanulom tenu, kako je dato do znanja fotografijama ove haljine u Zarinoj web trgovini.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Univerzalno laskav kroj još je jedna prednost ovog modela, stoga ne čudi veliko zanimanje koje je pobudila u svijetu modnih ovisnica i ljubiteljica krpica s potpisom Zare.

KAKO IM ODOLJETI?

Nosive u svim prigodama: Najljepše pastelne haljine s polica trgovina

Pogledaj galeriju