SPORTSKI LOOK

Svi ih vole: Kći Kim Basinger i Aleca Baldwina casual stajling podigla kultnim tenisicama koje se vratile u velikom stilu

23.03.2020 u 15:23

Bionic
Reading

Model Ireland Baldwin, kćer slavnog glumca Aleca Baldwina i slavne ljepotice Kim Basinger, u sportskom se izdanju uputila u trgovinu u Los Angelesu

Glamurozna izdanja na crvenom tepihu poznatih ljepotica u posljednje vrijeme su zamijenili casual outfiti obzirom da je cijeli svijet stao zbog opasnosti od koronavirusa, COVID-19, pa i slavne sad najčešće viđamo u 'običnim' izdanjima.

Ni Ireland Baldwin (24) nije iznimka.

Iako je bila bez make upa i jednostavno odjevena, nije uspjela proći 'ispod radara'.

  • +4
Ireland Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Zgodna plavuša, baš poput mnogih svojih slavnih kolega iz svijeta showbizza, zbog opasnosti širenja koronavirusa, izlaske iz kuće svela je samo na nužnu kupnju kamo se uputila u društvu svoga dečka, glazbenikom Coreyjem Harperom s kojim je u vezi od 2018.

Odjevena u trenirku s kosom podignutom u punđu, pričvršćenom popularnom 'scrunchie' gumicom koja je dominirala modnom scenom u 80-ima i početkom 90-ih, izgledala je poput obične djevojke iz susjedstva.

Ovaj look dodatno je podignula s kultnim vansicama, pravim klasikom među tenisicama koje nikad neće izaći iz mode.

Ireland se odlučila za visoke crne old skool tenisice, bezvremenski model s kojima nikad ne možete pogriješiti jer su modna investicija i uklapaju se u svaki stil.

Inače, brend Vans osnovan je još davne 1966. godine, a osnovali su je je skejteri: braća Paul i James Van Doren, te Serge D'Elia i Gordon Lee jer su im trebale tenisice s ravnim potplatom kako bi se lakše održali na skateboardu. I ostalo je povijest!