PODUZETNA GLAZBENICA

Svi ga imamo u kuhinji: Jennifer Lopez otkrila koji se sastojak nalazi u njezinim proizvodima

02.12.2020 u 20:23

Bionic
Reading

Jennifer Lopez, 51-godišnja glazbenica redovito izaziva divljenje svojom nevjerojatnom figurom i mladolikim licem, a za mnoge je žene i djevojke veliki uzor

Iako je ove godine u kolovozu proslavila 51. rođendan, rijetko bi joj dao toliko godina, jer zavodljiva latina nije nikad izgledala bolje.

Jenny from the Block se i danas može pohvaliti fantastičnom linijom i besprijekornim tenom bez bora, stoga ne čudi da se s velikim zanimanjem čeka dolazak na tržište njezine kozmetičke linije nazvane jednostavno JLo Beauty.

Kozmetička linija izlazi početkom siječnja, a lijepa je glumica, pjevačica i poduzetnica otkrila koji se sastojak nalazi u svim njezinim proizvodima, a svi ga imamo u svojoj kuhinji.

  • +4
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: ABC / Shutterstock Editorial / Profimedia

Riječ je, naravno, o maslinovom uljem, dobro poznatom po svojim blagodatima kad je u pitanju njega kože.

Zgodna Jennifer koja je nedavno izazvala pomutnju na Internetu snimivši vrući promotivni spot za singl 'In The Morning' bez ijedne krpice na sebi, ispričala je za People kako maslinovo ulje oduvijek koristi za njegu kože i kose.

'Maslinovo ulje je zbilja blagodat iz prirode. Moji su ga ženski članovi obitelji uvijek koristili za hidrataciju kože i kose', rekla je Lopez koja je svoju kolekciju namijenila ženama svih dobi i s različitim tipovima kože.

  • +4
Jennifer Lopez u zelenom od glave do pete Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zvijezda filma 'Prevarantice s Wall Streeta' ispričala je i kako je oduševljena što su i njezina kćer Emme (12) i njezina majka Guadalupe (74) oduševljene njezinim proizvodima.

'Moja mama stalno krišom koristi moju kremu. Rekla sam joj da će je naravno dobiti, samo neka pita', smije se zgodna Jenn.

JLo Beauty kozmetika moći će se kupiti na Amazonu, Sephori, ali i na njezinoj web stranici.