EFEKTaN MODEL

Švedska princeza plijenila elegancijom u Zarinom odijelu

27.02.2024 u 17:30

Bionic
Reading

Poput britanske miljenice Kate Middleton, ni druge dame s kraljevskog dvora nisu imune na cjenovno pristupačne krpice s potpisom popularnih lanaca trgovina uličnom modom

Švedska krunska princeza Victoria trenutno se nalazi u službenom posjetu SAD-u i na jednom od brojnih angažmana 'preko Bare' osvanula je u elegantnom odijelu smaragdnozelene boje, a koje stiže ravno s polica španjolske Zare.

Tim povodom stilizirala ga je bijelom košuljom i parom klasičnih salonki crne boje s dodatkom stiletto potpetice, a učinila dodatno zanimljivim detaljem efektne marame svezane oko vrata.

Osim što je Zarinim odijelom iskazala modnu skromnost, kako što to redovito čini buduća britanska kraljica, još jednom je pokleknula pred idejom nošenja već viđenih komada.

U tom elegantnom Zarinom odijelu krunska princeza posljednji put viđena je 2022. godine na angažmanu u švedskom Malmöu - ovogodišnjem domaćinu Eurosonga, na kojemu će Hrvatsku predstavljati Baby Lasagna.

Zeleno odijelo i tada je naglasila efektnom maramom, ali ju je, umjesto na vratu, nosila na remenu crne torbice brenda Bottega Veneta.