USKO DA UŽE NE MOŽE

Sve za modu: Kim Kardashian pokazala kako se s puno muke uvukla u pripijeni outfit

24.03.2020 u 09:13

Bionic
Reading

Nije ništa novo to da je reality zvijezda Kim Kardashian, kad je u pitanju moda, spremna doista na sve

U novoj emisiji showa 'Keeping Up With The Kardashians' ponovno je dokazala kako joj nije ništa teško kad se radi o stajlinzima ili beauty tretmanima koji zahtijevaju određene žrtve.

Svi smo se tako svojedobno čudili njezinom 'vampirskom tretmanu' pomlađivanja, tzv. tretmanu 'platelet-rich plasma ili PRP', odnosno pomlađivanju kože plazmom iz krvi, a na Met Gali je primjerice nosila toliko usku haljinu ispod koje je morala nositi iznimno uzak korzet za čije zatezanje su joj pomogla čak tri muškarca.

  • +4
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kako je Kim je za izgled spremna napraviti sve, u svojem showu je pokazala i kako se uz pomoć svojih asistenata uvukla u nevjerojatno uski kostim od lateksa s potpisom Balmaina o kojem su svi pričali tijekom pariškog Tjedna mode.

Tamnokosa reality zvijezda je s velikom mukom odjenula ovaj stajling koji je bez sumnje izazvao veliku pozornost i podijeljene reakcije.

  • +5
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Inspirirani modom 80-ih, stajlinzi Kim Kardashian ponovno su joj osigurali veliku pozornost u Parizu, a u jednom od njih sa svojom mnogobrojnom obitelji pojavila čak i na nedjeljnoj misi u organizaciji supruga, glazbenika i dizajnera Kanye Westa.

Isti je stajling od lateksa, samo u drugoj nijansi nosila i njezina starija sestra Kourtney Kardashian.

Inače, reality show Keeping Up With The Kardashians prikazuje se od 2007., a dosad je prikazano 250 epizoda tijekom 17 sezona.

Kako je ranije najavljeno, reality će doživjeti i 18. i 19. sezonu.