KRALJICA wimbledona

Sve su oči bile uprte u slavnu trendsetericu i njezinu hit torbu

16.07.2017 u 11:20

Bionic
Reading

Olivia Palermo zapažena je u Londonu gdje uživa na Wimbledonu. Atraktivna modna blogerica baš nikada ne griješi, a to je još jednom dokazala ovim nenametljivim i elegantnim stajlingom koji je pun pogodak

Slavna trendseterica i jedna od najutjecajnih osoba iz svijeta mode, Olivia Palermo, uživa na Wimbledonu u Londonu u društvu supruga Johannesa Huebla. Par ne propušta ni jedan teniski meč, a 31-godišnja ljepotica plijeni outfitima iz dana u dan.

Poznata blogerica baš nikad ne griješi kada je odijevanje u pitanju. Sve što odjene na sebe izgleda savršeno osmišljeno do najsitnijih detalja, a za razliku od brojnih svojih kolegica, ima jednu posebnu moć - moć transformacije.

Zahvaljujući svojoj europskoj ljepoti, koju može zahvaliti talijanskim korijenima, te nevjerojatno izoštrenom oku za modu, Olivia ima moć izgledati poput trendi slatkice iz susjedstva, a drugom trenu iznenadit će nas svih svojom elegancijom i ženstvenošću, spojenom u stajling koji je teško nadmašiti.

Na polufinalnom meču, atraktivna plavuša još jednom je dokazala da je nedostižna po pitanju mode. Olivia je na Wimbledon stigla odjevena u elegantnu asimetričnu haljinu u boji slonovače, koju je u struku razdijelila nude remenom da vizualno podjeća na kombinaciju dolčevite i suknje.

Cjelokupan stajling poznata ljepotica je upotpunila upečatljivim dvobojnim sandalama na visoku petu, prekrasnim čipkastim Burberry balonerom te trendi slamnatim cekerom, koji je ove sezone najpoželjniji modni dodatak, bilo da je riječ o dnevnom ili večernjem izdanju.

  • +15
Olivia Palermo prošetala omiljenu hit torbu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Omiljenu slamnatu torbu, Olivia je nosila već nekoliko puta, a zadnji ju je put nosila tijekom boravka u Francuskoj gdje je također bila u društvu svog životnog odabranika. Nerazdvojni par slikao se i izmjenjivao nježnosti tijeko svog odmora na Capriju.

Jedna od vodećih svjetskih modnih blogerica i trendseterica koja odlučuje o tome što će postati in, a što out, ima sposobnost zbog koje mnogi dizajneri žude vidjeti je u svojoj odjeći. Ono što odjene Olivia Palermo rasproda se u 24 sata, a na njenom profilu na Instagramu prati je vojska od gotovo pet milijuna fanova koji upijaju svaki njezin stajling, modni savjet ili reklamu brenda koji promovira.