NOVI MODNI KLASIK

Ikona stila zna što se nosi: Ovaj komad odjeće još dugo će biti hit

26.05.2017 u 10:04

Bionic
Reading

Uoči pojavljivanja na reviji resort kolekcije modne kuće Valentino, američka ikona stila Olivia Palermo pojavila se u kombinaciji vrijednoj kopiranja

Ono što odjene Olivia Palermo rasproda se u 24 sata, a na njezinu profilu na Instagramu prati je vojska od gotovo pet milijuna fanova koji upijaju svaki stajling, modni savjet ili reklamu brenda koji promovira. 

Pri dolasku na reviju modne kuće Valentino u New Yorku Olivia je uočena u proljetnoj kombinaciji upotpunjenoj upečatljivim primjerkom bomber jakne.

Olivia Palermo
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bomber jakne klasičnog su kroja i izgledaju jednako dobro na svima, a današnji modeli sve su samo ne dosadni. Ovu činjenicu potvrđuje i stajliš Olivia koja se odlučila za satenski primjerak u žutoj boji sa zelenim rukavima, upečatljivim vezenim detaljima i prugicama.

  • +6
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

Spomenuti model jakne, poput efektne torbice i crnog para loaferica, potpisuje modna kuća Valentino, a pridodala mu je običnu majicu prugasta uzorka.

Sudaranje detalja i uzoraka u gornjem dijelu kombinacije Olivia je ublažila odabirom crnih traperica do gležnja u kombinaciji s kožnim parom loaferica u špic.

Pomno osmišljena izdanja američka ikona stila često zaokruži parom sunčanih naočala, a ovaj se put odlučila za Diorov model u hit crvenoj boji stakala.