boje koje govore

Dobro odijelo zlata vrijedi: Kate Middleton prošetala u kombinaciji boje burgundca koja skriva tajnu poruku

19.01.2023 u 16:56

Bionic
Reading

Kate Middleton uvijek 'puca' na modne klasike, a njezina odmjerenost i elegancija može se vidjeti i na primjeru ovog jednostavnog odijela. Iako kombinacija nije inovativna, klasika vojvotkinji savršeno odgovara, no odabir boje na lukav način šalje znakovitu poruku

Iako su odijela dio muške garderobe već stoljećima, ženska odijela tek su u zadnje vrijeme zauzela svoje zasluženo mjesto u ženskim ormarima. Prije nekoliko godina ženska odijela su preplavila ponudu dućana, a mnogima su upravo ona postala jedan od dražih komada za različite prilike. Trendi odijela nisu zaobišla ni Kate Middleton koja je odabrala savršen model u boji burgundije.

Jednostavno odijelo kroja koji naglašava njezinu dobru liniju kombinirala je uz tanki bijeli džemper, a dodatkom ogrlice u zlatnoj boji cijela kombinacija djelovala je vrlo odmjereno i elegantno. Kao i uvijek, Kate je mislila baš na sve pa su i cipele bojom i modelom odgovarale ostatku outfita.

Odijelo Rolanda Moureta može se pronaći po cijeni od 1200 funti, a elegantna princeza odabrala je sjajan model u boji koju u zadnje vrijeme rado i često nosi. Ipak, ovo nije prvi put da je Kate posegnula za ovim odijelom jer već ga je nosila u Bostonu prošle godine.

Odabir strogog odijela možemo povezati i s vremenom u kojem ga bira odjenuti - prošle godine u Bostonu, ali i sada kraljevska se obitelj suočava s velikim optužbama princa Harryja. Budući da ovu nijansu crvene boje krasi izrazita dubina, evocira snagu i sigurnost. Odabirom odijela u ovoj boji, Kate odražava puno samopouzdanja i čvrstoće koja je potrebna da prebrode težak period.

Boju burgundije nosila je na božićnom koncertu u Westminsterskoj palači. Zbog činjenice da je istu boju nosila i malena princeza Charlotte koja je izgledala kao Kateina replika, ali da je popularnu boju nosila i Kateina sestra Pippa Middleton, možemo reći da je boja burgundije omiljena boja u ormaru kraljevske obitelji ove sezone.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia