SESTRINSKA NETRPELJIVOST

Kourtney Kardashian doživjela malu neugodnost: Kim joj pomogla da neugodnost bude i veća

11.11.2019 u 18:58

Bionic
Reading

Na crvenom tepihu svečane dodjele nagrada People's Choice Awards, održane u nedjelju u Los Angelesu, zatekle su se sestre Kourtney, Kim i Khloe Kardashian uz svoju majku Kris Jenner. Presrela ih je tamo reporterka E! Newsa koju je između ostalog zanimalo čiju odjeću nose

'Nisam ovo očekivala - Naeem Khan? Izgovara li se tako?'. uspjela je jedva izustiti 40-godišnja Kourtney prije nego se njezina godinu dana mlađa sestra Kim naslonila pred mikrofon i naprasno je prekinula.

'Jedino što je važno je da svi nosimo KKW Diamonds! I to je sve - svi to nosimo!', rekla je Kim, a ovaj bi se istup mogao prokomentirati i zaštitničkim da se ne radi o reklami za njezinu osobnu liniju parfema. I da je tu stala.

'Spasila sam te jer ne znaš čiju odjeću nosiš', obratila se Kim starijoj sestri sa zaštitničkim osmijehom na licu.

'Ne, to je Naeem Khan, jednostavno nisam bila sigurna kako se izgovara', odgovorila je Kourtney sestri koja je na to ispustila samo 'Oh', uz vrlo skeptičan prizvuk.

Da ironija bude veća, Kourtney u svojoj posljednjoj objavi prije svečanih dodjela People's Choice Awards reklamira sestrin parfem.

U nastavku razgovora Kourtney je potpuno nestala iz kadra, a reporterka se nastavila obraćati samo Kim, Khloe i Kris. Ovo nije prvi puta da Kim stariju sestru pokušava izgurati ispred objektiva kamera.

'Njihov šou 'Keeping Up With The Kardashians' u nedjelju je na People's Choice Awards osvojio nagradu za najbolju reality emisiju, u kojoj su u sezoni 2018. godine i krenule trzavice između dvije sestre, kad je Kim optužila Kourtney za neaktivnost.

'Ona ne radi sra** i zapravo uopće ne zna kako se ovaj posao radi', obrušila se Kim na Kourtney prozivajući je 'najmanje uzbudljivom za gledanje od cijele obitelji'.

Iako je Kim za već snimljene epizode nove sezone u rujnu tvitala 'Ne brinite, borbe su završene', u aktualnoj epizodama netrpeljivost između sestara ne jenjava.

  • +4
Sestre Kardashian i Kris Jenner na dodjeli nagrada People's Choice Award Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER