MAMA ZNA NAJBOLJE

Suri se igra u Diorovoj odjeći

06.07.2011 u 08:58

Bionic
Reading

Roditelji s puta djeci uvijek donose poklone, ali rijetko koja petogodišnja djevojčica dobiva odjeću dizajnera kao što je Dior. Glumica Katie Holmes za kćer Suri u Parizu je kupovala odjeću poznatih dizajnera

Cijeli svijet obišle su vijesti da malena Suri voli odjeću s potpisom i svako malo djevojčica svojoj bogatoj kolekciji dodaje nove skupe krpice. Ovaj put mama Katie zbog mezimice je odlučila spojiti ugodno s korisnim. Katie je obišla modnu meku i odabrala odjeću kojoj bi se svaka djevojčica sigurno veselila.

Katie i suprug Tom Cruise ne odolijevaju željama Suri koja sama bira što će nositi, a nisu ih pokolebale kritike kada je djevojčica počela nositi štiklice

Uz odjeću koja ima veliku vrijednost, Suri se može pohvaliti kolekcijom cipelica od 850 tisuća kuna. Ima najveću kolekciju balerinki na svijetu, a najdraže su joj one s potpisom Marca Jacobsa.

No Suri poput svakog djeteta voli igračke, pa su joj roditelji priuštili i kućicu na drvetu od 520 tisuća kuna koja ima tekuću vodu, fine tepihe, pa i sigurnosne kamere.