MODNI DODACI U FOKUSU

Supruga Ivana Turudića stajling obogatila torbom i sandalama o kojima sanjaju modne zaljubljenice

25.05.2024 u 17:54

  • +9

Ivan Turudić sa suprugom

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Bionic
Reading

Na zagrebačkoj špici ove se subote prošetao i Ivan Turudić novi državni odvjetnik, a društvo mu je pravila supruga, liječnica Tatjana Pavelić Turudić, koja je pozornost privukla i odličnim modnim dodacima s potpisom luksuznih modnih kuća

Tatjana Pavelić Turudić rijetko se pojavljuje u javnosti. Radi kao ginekologinja na u zagrebačkoj bolnici Sveti duh i u braku s novim državnim odvjetnikom ima dvoje djece – sina Ivana i kćer Nikolinu Mariju.

Par se danas prošetao zagrebačkom špicom pod bunim okom policijske pratnje, a liječnica je privukla pažnju modnim dodacima o kojima sanja svaka modna zaljubljenica.

Tatjana Pavelić Turudić uz crnu haljinu na preklop midi dužine nosila je jedne od najpoželjnijih sandala posljednjih sezone, crne natikače s potpisom luksuzne pariške modne kuće Hermès, a riječ je o modelu Chypre s podesivim remenom i debljim anatomski gumenim potplatom koji osim chic izgleda garantira i udobnost.

Stajling je 'začinila' s nekoliko dugih ogrlica, sunčanim naočalama mačkastih okvira u bež nijansi i torbom Sainta Laurenta u gotovo identičnoj nijansi. Riječ je o modelu Loulou s kultnim chevron prošivom i kliznim lančićem zahvaljujući kojem se može nositi na ramenu ili crossbody.

sve osim nogometa