MODNI DVOBOJ

Supruga grčkog premijera ovim je izdanjem uspjela potpuno zasjeniti Brigitte Macron

22.08.2019 u 21:17

Bionic
Reading

Nakon što su u ljetnoj rezidencije ugostili ruskog predsjednika Vladimira Putina, francuski predsjednički par Macron vratio se u Pariz uoči susreta s grčkim premijerom Kiriakosom Micotakisom koji se u Elizejskoj palači pojavio u pratnji 52- godišnje supruge, bivše bankarice Mareve Grabowski

U ulozi domaćice grčkom premijeru i njegovoj supruzi u Elizejskoj palači, 66- godišnja prva dama Francuske plijenila je pozornost u još jednoj u nizu haljina s potpisom njezina omiljenog brenda, luksuzne kuće Louis Vuitton.

Elegantnim modelom haljine Brigitte Macron ponovno je naglasila noge, a spomenuta kreacija s potpisom kultnog francuskog brenda isticala se detaljem gumba na bokovima prišivenih na tkaninu kremaste nijanse.

Svoje novo formalno izdanje, prva dama Francuske i ovoga je puta kompletirala klasičnim parom salonki u verziji od smeđe lakirane kože, no ovoga puta uspjela ju je u potpunosti zasjeniti uvažena gošća iz Grčke.

  • +2
Brigitte Macron i Mareva Grabowski Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mareva Grabowski-Micotakis, 52- godišnja supruga novoga grčkog premijera s kojim ima troje djece, nakon 11 godina rada u Deutsche banci i nekoliko drugih financijskih tvrtki, posljednjih sedam godina vodi vlastitu kompaniju visoke mode Zeus+Dione, a dolaskom u francusku prijestolnicu mode istaknula je svoj istančan stil u odijevanju.

Prvoj dami Francuske Grabowski je pokušala modno parirati u šik kombinciji stvorenoj od bluze u boji burgundca i tamno plavog sakoa, a ove jednostavne odjevne komade uspjela je začiniti odabirom otkačenih hlača s trapez krojem nogavica i detaljem bijelih prugica.