MAMAC ZA POGLEDE

Superjahta 'Lady S' s parkiranim Rolls-Royce automobilom na vrhu heliodroma plijenila pažnju Dubrovčana

22.06.2020 u 17:24

Bionic
Reading

Superjahta Lady S u vlasništvu američkog biznismena i većinskog vlasnika Washington Redskinsa, Daniela Marca Snydera, uplovila je u Dubrovnik i usidrila se luci Gruž. Luksuznu ljepoticu dugačku 93 metra bilo je nemoguće ne primijetiti, a pažnju Dubrovčana privukao je i luksuzni automobil marke Rolls-Royce parkiran na heliodromu plovila

Luksuzna superjahta 'Lady S' svrstana je na 67. mjesto po veličini u svijetu u svojoj kategoriji, a izgradila ju je 2019. tvrtka Feadship za vlasnika Daniela Marca Snydera. Interior je dizajnirala tvrtka Reymond Langton Design dok je za eksterijer zaslužan Michael Leach.

93 metara dugo plovilo može smjestiti 12 gostiju u ukupno sedam spavaonica, uključujući i master suite te ima kapacitet primiti 33 članova posade koji brinu o komoditetu gostiju i samom plovilu.

  • +9
Dubrovnik: Jahta Lady S usidrena u Gruškoj luci s automobilom Rols Royce na heliodromu Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat / CROPIX

Osim vanjskog bara, jacuzzija i dnenog boravka, na palubi se nalaze i heliodrom, balkon, dizalo, roštilj, bazen i teren za igranje golfa, dok se u unutrašnjosti broda nalaze i teretana, turska sauna i kino dvorana.

Vlasnik je u Dubrovnik stigao sa svojim limenim ljubimcem, crvenim Rolls-Royce automobilom, parkiranim na pripadajućem heliodromu.