TRAŽI JOJ DEČKA

Suluda ideja oca Miley Cyrus!

14.07.2014 u 12:56

Bionic
Reading

Billy Ray Cyrus, Mileyin tata, odlučio je pronaći dečka svojoj problematičnoj kćeri

Miley je prošloga ljeta iznenada prekinula zaruke s glumcem Liamom Hemsworthom, a Billy Ray sada želi da kćer što prije pronađe ljubav.

Billy Ray misli da njegova kćer ima loš ukus kad su u pitanju momci pa joj je odlučio pomoći. Country glazbenik uvjeren je da 21-godišnja Miley treba njegovu pomoć da se, kako je rekao, konačno skrasi.

'Billy Ray je uvjeren da bi Miley koristilo imati stabilnu vezu s dečkom koji je pouzdan, pun podrške i osjećajan. Već ima u vidu nekoliko kandidata. Uglavnom je u obzir uzeo starije dečke, jer misli da su ozbiljniji. Njezin tata misli i da taj dečko treba biti slavan kako ne bi iskorištavao Miley. Oduševljen country pjevačima poput Kipa Moora ili Chrisa Younga', prenosi Female First

I dok joj tata traži idealnog odabranika, bivša teen zvijezda navodno se sama snašla. Već se neko vrijeme spekulira da je u vezi sa 25-godišnjim producentom po imenu Mike WiLL Made It.

'Oni su stalno zajedno. Njezina mama Tish naziva ga već članom obitelji.'

Mike i Miley radili su na albumu 'Bangerz' i tu je, kako se priča, planula ljubav.

Miley se trenutačno odmara nakon napornog rasporeda turneje Bangerz World Tour, a na sjevernoamerički dio turneje odlazi 1. kolovoza, no Mike i Miley bit će i tada stalno u kontaktu.