SVE JE ODUŠEVILA

Sudbonosno 'da' ova je mladenka izrekla u efektnim cipelama s polica Zare

11.10.2023 u 14:08

Bionic
Reading

Španjolska stručnjakinja za vjenčanja, Sara Armero Serrano, i sama je ovih dana izrekla sudbonosno 'da', a njezino izdanje za poseban dan s razlogom je privuklo pozornost

Svijet vjenčanja oduvijek predstavlja veliku strast Španjolke Sare Armero Serrano. Njezin Instagram profil, @bodaalavista, čista je inspiracija za buduće mladenke, goste i sve detalje koji čine svečanu proslavu ljubavi.

Proteklog vikenda iskusila ju je na vlastitoj koži, na građanskom vjenčanju i u izdanju koje je s razlogom privuklo pozornost.

Sudobonosno 'da' ova Španjolska izrekla je u minijaturnoj bijeloj haljini A-kroja inspiriranoj modom 60-ih, s potpisom lokalnog brenda Madrid Manso.

U bračnu luku, kako je otkrila, željela je uploviti u jedinstvenoj haljini, u duhu 60-ih, pa je spomenuti brend za nju kreirao babydoll haljinu od krepa i žakarda s naglašenim ramenima i krojenim rukavima ukrašenim manšetama. Detalj pussy bow ovratnika u gornjem dijelu upotpunio je njezin retro dizajn u stilu Twiggy.

Uz vjenčanicu koja zrači osobnošću, modni dodaci također su imali značajnu ulogu u izdanju ove španjolske mladenke. Decentne naušnice u kombinaciji s jednostavnom frizurom punđe, a na stopalima zlatne cipele sa širokom petom iz Zarine aktualne kolekcije.

Spomenuti model u prodaji se nalazi po cijeni od 40 eura, savršeno se uklopivši u retro dizajn vjenčanice.

vječan model

Kći glumca iz 'Obitelji Soprano' u vjenčanici koja baš nikad ne izlazi iz mode

Pogledaj galeriju