FASHION GURU:

Styling Branke Krstulović i Ive Balaban je za osrednju trojku

12.02.2015 u 15:49

Bionic
Reading

U posljednje vrijeme nekako je malo društvenih događaja, a i kad se na onim rijetkima pojave lica iz javnog života, odaju dojam kao da im nije bitno kako su se sredili. Guru je ovaj put osrednji styling zamjerio Branki Krstulović i Ivi Balaban koje smo navikli viđati u puno boljim izdanjima

Najrazvikaniji film godine 'Pedeset nijansi sive' prije običnih smrtnika imali su prilike pogledati poznata lica iz društvenog života, a našem modnom kritičaru nije promaklo da je i slavne dame zahvatila zimska letargija pa se nisu previše trudile oko svojih izdanja za kino.

'Tjedan zaljubljenih za sve one koji se tako ili barem slično osjećaju, počeo je. Romantični i srcedrapajući momenti svugdje su oko nas, a rijetko koji može to podnijeti, osim Jacquesa.

On je svoju bolju polovicu otpeljao u Gold Class, da fino prilegnu i pogledaju novi poluerotski film 'Pedeset nijansi miksane crne i bijele'. Nije samo on došao pogledati kako to oni rade na filmu. Balabanka i Bebićka  došle su bez svojih životnih suputnika, valjda da na miru pogledaju gospodina i njegove maštarije.

Iskreno, viđao sam obje puno bolje odjevene. Izgledaju kao da se namjerno nisu htjele sređivati. Da su se barem malo potrudile i složile neki bolji styling, ovako je to tek za solidnu i (osrednju) trojku', zaključio je Guru koji je ovaj put bio prilično razočaranim outfitima slavnih u Lijepoj Našoj.