IZ NAŠIH TRGOVINA

Što vam je potrebno za najbolji kolač na svijetu

24.01.2013 u 11:44

Bionic
Reading

Ima li idealnijeg doba od zimskog za pečenje kolača i uživanja u slatkim delicijama? Uvucite se u kuhinju, pronađite neki zgodan recept i uživajte u čarima zime

Za razliku od naših baka, danas postoje najrazličitija pomagala za pečenje kolača i izradu slastica. Mnoga od njih su toliko lijepa i neobično dizajnirana da odmah dobijemo još veću želju za pečenjem i kuhanjem.

Također se u današnje vrijeme proizvode mnoga pomagala koja imaju pametna rješenja pa nam je cijeli proces pečenja kolača lakši i još zabavniji.

Da bi kolač uspio, trebate se držati točnih mjera, a tu vam mogu pomoći praktične i male kuhinjske vage koje ne zauzimaju puno mjesta. U raznovrsnoj ponudi Emmezeta ima malu vagu po cijeni od 69 kuna.

I dok su naše bake stvarno bile prepuštene svom umijeću uz nekoliko osnovnih pomagala, danas je pravi gušt ispeći popularne muffine u zgodnim silikonskim kalupima. Njih možete kupiti u puno trgovina i u različitim bojama, a Home Sweet Home ima ih po cijeni od 79 kuna.

Uz korisne stvari poput spatula i raznih kalupa možda će vam dobro doći zgodan stalak za tortu koji je idealan za proslave ili ugodno zimsko popodne u toplome domu. Zara Home tako ima srebrni stalak za torte ili kolače po cijeni od 99 kuna.

Kolač ili tortu za drage prijatelje koje ćete iznenaditi možete prenijeti u najrazličitijim kutijama s ručkama koje možete nositi poput torbe. Jedan takav primjer kutije za kolače ima i Kika, a košta oko 79 kuna.

Ako ste i vi među onima koji ove zime uživaju u radosti pečenja i izradi slastica, pogledajte našu fotogaleriju i možda pronađete još koju alatku ili sitnicu koja vam nedostaje.